MAP Joulu -tuoksukynttilä, piparminttu
  • MAP Joulu -tuoksukynttilä, piparminttu
  • MAP Joulu -tuoksukynttilä, piparminttu ja karoalo
  • MAP Joulu -tuoksukynttilä, piparminttu

MAP Joulu -tuoksukynttilä, kaneli chai

19,00 €
Sisältää alv:n

MAP Joulu -tuoksukynttilöissä on käytetty korkealaatuista 100 % soijavahaa, kasvipohjaiseen vahaan sopivia puuvillasydämiä ja hienoimpia tuoksuöljyjä. Kynttilät on valettu kannelliseen metalliastiaan. Kynttilän tuoksu on kaneli chai.

Määrä

Kynttilän halkaisija on 7,5 cm ja korkeus 8,5 cm. Paloaika on 30 h.

Kun sytytät kynttilän ensimmäisen kerran, anna sen palaa niin kauan, että vaha on sulanut astian reunaan asti. Näin varmistat, että vaha sulaa astian reunoihin asti seuraavillakin kerroilla ja kynttilä palaa kauniilla liekillä.

Polta kynttilää vain palamattomalla alustalla esim. keramiikka, kivi, lasi ja metalli ovat hyviä vaihtoehtoja. Älä sijoita kynttilää muovikalusteen, puisen leikkuulaudan tai kankaisen pöytäliinan päälle äläkä lähelle verhoja. Mikäli kynttilöitä on useita, jätä väliin riittävästi tilaa, jotta kynttilät eivät kuumenna toisiaan, tarkista suositus kynttiläpakkauksesta. Huolehdi, että käytettävä kynttilälyhty on riittävän tilava ja tarkista lyhdyn valmistajan suositukset käytettävälle kynttilälle. Sammuta kynttilä aina tukahduttamalla. Lue aina kynttiläpakkauksen tuotekohtaiset varoitukset ja ole huolellinen kynttilää käsitellessäsi äläkä koskaan jätä palavaa kynttilää ilman valvontaa.

050